pianowereld

pianowereld steinway

Pianowereld Artist-in-residence Moniek Spaans maakte de cover voor ons nieuwe nummer op basis van foto’s die zij nam tijdens ons bezoek aan Steinway, Hamburg. Thuis gekomen ontdekte ze dat ze in de voetsporen van haar oma Elisabeth Lebret getreden was en schreef er een ontroerend verhaal over dat wij in aanvulling op onze reportage publiceren. Voorts in dit extra dikke nummer naast concert-, cd- en bladmuziekrecensies, concoursreportages, actualiteiten en concertagenda ook interviews met Ronald Brautigam, Naum Grubert en Dana Zemtsov, een gedicht van Robert Anker, Icarus van Matisse en de eerste aflevering in de nieuwe reeks Muziek & Wetenschap over musiceren en de hippocampus. Helaas is er dit keer geen bladmuziekbijlage vanwege een rechtenkwestie die de betreffende uitgever niet had voorzien. Als troost publiceren we daarom een prachtig artikel van Vittorio Busato over Ervin Nyiregyhazi.

Advertenties
4 reacties
 1. Anne Wetzels zei:

  Mooi, Moniek! We zijn wel erg benieuwd naar dat verhaal!!!!
  A&F

 2. Anoniem zei:

  Hai Moniek,

  Wat leuk!! Ik ga proberen het verhaal te pakken te krijgen. Wat betekent voor jou artist in residenten? Het klinkt heel eervol! Groetjes,Marijke

 3. Luzan Werts zei:

  Heel erg mooi, Moniek! Ik ben ook benieuwd naar je verhaal. Heb je er misschien een PDF van, die je naar me wilt sturen? Hopelijk tot straks inde Obrecht.

  X L

 4. Annemiek zei:

  Heel mooi Moniek ! Ik ben ook benieuwd naar het verhaal!
  Hartelijke groet, Annemiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: